IMUNOpower

IMUNOpower® ajută la îmbunătățirea răspunsului imunitar umoral și celular. Sprijină organismul animal în lupta împotriva agenților patogeni și reduce procesele oxidative declanșate de radicalii liberi.

Indicații

IMUNOpower® este o formulă îmbogățit cu Beta-glucan, NN-dimetilglicină, Astaxantină, Propolis, Extract de gălbenele (Calendula  oficinalis), echinacea (Echinacea purpurea) și măceșe (Rosa canina). Este indicat ca adjuvant în tratamentul bolilor infecțioase, în tratamentul cu chimioterapice și în perioadele de convalescență.

COMPOZIȚIE

Fiecare comprimat conţine:

Beta-glucan …................................................. 100 mg

NN-dimetilglicină ............................................. 60 mg

Astaxantină ...................................................... 25 mg

Extract standardizat de echinaceea .............. 25 mg

Extract standardizat de gălbenele ................. 25 mg

Extract standardizat de măceșe .................... 25 mg

Propolis ............................................................. 25 mg

Zinc .................................................................... 10 mg

Vitamina D3 ..................................................... 500 UI

Vitamina C ....................................................... 100 mg

Excipienți (sorbitol, manitol, aromă, stearat de Mg) q.s.ad. 1 cp

MOD DE ADMINISTRARE

Administrare: pe cale orală.

Dozare:

Comprimatele se administrează o dată pe zi astfel:

- 2,5 kg greutate corporală – ¼ comprimat

- 5 kg greutate corporală – ½ comprimat

- 10 kg greutate corporală – 1 comprimat

- pentru greutăți mai mari de 10 kg greutate corporală – 2 comprimate

 

PREZENTAREA COMPONENTELOR

Beta-glucan: Este o polizaharidă care în natură se poate găsi în alge și ciuperci. Acesta este un imunostimulator puternic, fiind folosit ca adjuvant în tratamentul bolilor infecțioase și în terapiile antitumorale. Ajută la reducerea radicalilor liberi prin efectul său antioxidant.

NN-dimetilglicina (DMG): este un adaptogen care ajută organismul în combatera diferitelor forme de stres la care organismul animal este supus: îmbătrânirea, disponibilitatea scăzută de oxigen, un sistem imunitar slăbit și expunerea la diferiți agenți patogeni.

Astaxantina: ajută la susținerea integrității celulelor și a componentelor celulare prin menținerea proceselor oxidative normale. Aceasta combate îmbătrânirea prematură, protejează pielea și structurile globului ocular împotriva efectului distructiv al radiațiilor UV;

Extractul de echinacea (Echinacea purpurea): are proprietați antivirale, antimicrobiene și regenerative. Are un efect imunomodulator și antioxidant, fiind folosit cu success în lupta împotriva agenților patogeni.                                          .

Extractul de gălbenele (Calendula oficinalis): datorită conținutului său bogat în betacaroten, vitamina C și flavonoizi, stimulează creșterea numărului de celule albe din organismul animal și reduce inflamația.

Extractul de măceșe (Rosa canina): Stimulează imunitatea  nesepecifică,  fiind  o  sursă  bogată  în vitamina C, carotenoizi precum licopenul, zeaxantina, luteina și beta carotenul.

Propolisul: Reprezintă o sursă bogată de polifenoli, având proprietăți antibacteriene, antivirale, antifungice, antiinflamatoare și analgezice. Propolisul are efect citoprotector, reducând daunele oxidative și fragilitatea membranei, și contribuie la un metabolism mai bun al mineralelor.

Zincul și vitamina C: intervin în menţinerea în parametrii normali a activităţii sistemului imunitar. Zincul este necesar pentru dezvoltarea şi activarea limfocitelor T circulante. Vitamina C favorizează formarea de celule albe, aderă la radicalii liberi, neutralizându-i. În acest mod menține sistemul imunitar activ și reduce stresul oxidativ.

Vitamina D3: Are un rol antiinflamator și este implicată în mecanismul de activare al celulelor T. De asemenea, deficitul de vitamina D3 a fost asociat cu apariția bolilor autoimune la animale.

 

DEPOZITARE

A se feri de umezeală și lumină.

A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25ºC, în ambalajul original.

A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor!

ATENȚIONĂRI

A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Contactaţi medicul veterinar înainte de folosirea sau prelungirea utilizarii acestui produs, deoarece pot apărea schimbări de dozaj sau mod de folosire in funcție de simptomele individuale ale animalului.

Datorită conținutului în substanțe naturale, este posibilă  modificarea  culorii  produsului,  dar  fără influență asupra calității acestuia.

A se consuma de preferință înainte de data înscrisă pe ambalaj.

Numai pentru uz veterinar.

 

PREZENTARE

Cutie cu 30 comprimate divizabile.


Platforma de shop B2B & B2C

Plasează o comandă sau ia legătura cu un specialist pentru o consultanță gratuită pe platforma noastră de E-Shop

Apăsând “Acceptă”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, analiza utilizării site-ului și a ne ajuta în eforturile noastre de marketing. Vizitați Politica de Cookies pentru mai multe informații.