Povestea noastră

În 1997 au fost puse bazele Crida Pharm - o companie farmaceutică cu capital 100% românesc, fondată inițial ca afacere de familie de către inginer Dana Paraschiv si medic veterinar George Paraschiv. Încă de la început, misiunea noastră a fost de a crea medicamente pentru animale, de cea mai înaltă calitate.

Crida Pharm a evoluat de-a lungul anilor și a consolidat o poziție de top pe piața farmaceutică veterinară. Cu trecerea timpului, cu ajutorul implicării și al dedicării membrilor echipei, compania a extins treptat activitatea, dezvoltând o gamă variată de produse pentru îngrijirea și tratarea animalelor.   

Prin inovație, cercetare și dezvoltare continuă, Crida Pharm a reușit să se impună pe piață prin oferirea de produse de calitate superioară. Cu o viziune globală și o strategie de extindere, Crida Pharm și-a consolidat prezența pe piața internațională, exportând cu succes produsele sale în diverse țări din întreaga lume. 

În prezent, ne mândrim cu certificări GMP (Good Manufacturing Practice) și ISO 9001:2015, recunoscute la nivel internațional. Aceste certificări confirmă angajamentul companiei în ceea ceprivește respectarea celor mai înalte standarde de calitate și conformitate în procesele de fabricație.

De ce să ne alegi pe noi?

Produse veterinare premium cu identitate românească și recunoaștere globală

handshake

Tradiție

Inovăm ca o companie cu 100% capital românesc

gpp_good

Excelență

Produse de top pe piața farmaceutică veterinară

public

Certificări Globale

Crida Pharm deține certificări recunoscute la nivel internațional

Fabrica Crida Pharm

Crida Pharm operează la cele mai înalte standarde de calitate, activitatea de producție fiind desfășurată în cadrul punctului de lucru din orașul Oltenița, județul Călărași. În acest mod, se asigură o eficiență în producția și distribuția de medicamente veterinare.

Crida Pharm investește în permanență în linii noi de producție care să permită diversificarea portofoliului de produse și intrarea pe alte piețe. Ultimele două investiții au fost reprezentate de linia de producție a seringilor intramamare și cea de producție a comprimatelor. 

De-a lungul anilor, scopul companiei a fost de a-și îmbunătății continuu produsele, iar acest lucru a fost posibil prin achiziționarea celor mai avansate și performante echipamente de producție. Fiecărui detaliu și fiecărei etape în procesul de fabricație i se acordă o atenție deosebită, iar Crida Pharm investește în echipamente fabricate de cei mai renumiți producători din lume.

Sustenabilitate

Urmărim reducerea impactului asupra mediului prin diferite inițiative și practici ecologice care fac diferența:

recycling

Utilizăm ambalaje 100% reciclabile din carton și aluminiu pentru noua gamă de produse

compost

Am redus consumul de energie folosind energia verde

groups

Angajații noștri sunt instruiți în ceea ce privește comportamentul responsabil al consumului de energie

solar_power

Am investit în construirea unui parc fotovoltaic cu o capacitate de de 200 kwh, reducând astfel costurile energetice cu 65-70%

Galerie Crida Pharm

Echipa Crida Pharm

Echipa Crida Pharm este formată din medici veterinari specializați dedicați să creeze cele mai eficiente soluții pentru tratarea și îngrijirea animalelor

Pharmacist
Pharmacist
Pharmacist
Pharmacist
Pharmacist
Pharmacist
patients imagepatients image

În toate interacțiunile avute cu Crida Pharm am fost impresionați de profesionalismul și promptitudinea de care dă dovada intreaga echipă, precum si de seriozitatea și determinarea cu care ne trateaza ca parteneri.

Dr. Petruska Gábor
CEO DRPG Kft

Budapesta, Ungaria

Platforma de shop B2B & B2C

Plasează o comandă sau ia legătura cu un specialist pentru o consultanță gratuită pe platforma noastră de E-Shop

Apăsând “Acceptă”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, analiza utilizării site-ului și a ne ajuta în eforturile noastre de marketing. Vizitați Politica de Cookies pentru mai multe informații.