Orientați de la început pentru progres

De la înființarea Crida Pharm, compania a evoluat printr-o serie de etape de dezvoltare care au contribuit la poziția sa actuală

Iulie 1997
Înființarea companiei Crida Pharm având ca obiect de activitate producția și distribuția produselor medicinale veterinare.
Martie 2005
S-a demarat procesul de reamenajare a spațiilor deja existente pentru a crea o Fabrică de medicamente. Acest proiect a reprezentat o etapă crucială în dezvoltarea capacității de producție a companiei.
Decembrie 2008
A fost finalizată extinderea magaziei existente, având scopul de a asigura depozitarea medicamentelor de uz veterinar. Această intervenție a contribuit semnificativ la optimizarea procesului logistic al companiei.
August 2012
Construirea a două secții paralele, cu regim de înălțime P+1, într-una dintre ele fiind înființată secția de produse injectabile pe flacoane sterile de polipropilenă.
Aprilie 2014
S-a inaugurat un post de transformare care a asigurat o alimentare stabilă și sigură cu energie electrică, consolidând infrastructura energetică a fabricii.
Iunie 2014
S-a finalizat construcția unui hol de legătură esențial între depozitele și secțiile de producție. Acest hol a facilitat fluxul de materii prime și produse finite, îmbunătățind eficiența operațională.
August 2016
A fost finalizată construcția unui atelier mecanic modern, care a sporit capacitatea de întreținere și reparație a echipamentelor, contribuind astfel la reducerea timpului de inactivitate.

Tot în aceași lună a fost inaugurat un show-room care a devenit un spațiu de prezentare pentru produsele fabricate, consolidând prezența companiei pe piață.
Octombrie 2016
Amenajare spații existente pentru înființarea secției de producție de seringi intramamare pentru uz veterinar.
Mai 2017
A fost finalizată construcția unei secții specializate în producerea premixurilor, aducând o diversificare a gamei de produse fabricate.
Iunie 2017
A fost finalizată construcția unei centrale termice dedicate Secției de premixuri, asigurând o sursă eficientă și sustenabilă de energie termică.
Iulie 2017
S-au reamenajat spațiile deja existente pentru a înființa o Secție de injectabile ambalate în flacoane de sticlă, consolidând portofoliul de produse.
Iulie 2021
S-a realizat extinderea la parter a Secției de premixuri, însoțită de o reorganizare a accesului auto și pietonal, pentru a optimiza fluxurile de producție și logistice.
Februarie 2022
Reamenajarea spațiilor existente pentru înființarea secției de producție cu comprimate blisterizate pentru animalele de companie.
patients imagepatients image

În toate interacțiunile avute cu Crida Pharm am fost impresionați de profesionalismul și promptitudinea de care dă dovada intreaga echipă, precum si de seriozitatea și determinarea cu care ne trateaza ca parteneri.

Dr. Petruska Gábor
CEO DRPG Kft

Budapesta, Ungaria

Platforma de shop B2B & B2C

Plasează o comandă sau ia legătura cu un specialist pentru o consultanță gratuită pe platforma noastră de E-Shop

Apăsând “Acceptă”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, analiza utilizării site-ului și a ne ajuta în eforturile noastre de marketing. Vizitați Politica de Cookies pentru mai multe informații.