Valorile noastre

Excelență, Responsabilitate și Sustenabilitate

Personalul nostru calificat utilizează cele mai recente și performante echipamente de laborator și fabricație, oferind în acest fel o eficiență și excelență în producția, stocarea și distribuția medicamentelor veterinare. Mediul de muncă este unul primitor și permite fiecărui membru al echipei să se dezvolte și să evolueze.

50+

Angajați

63+

Medicamente

Hai în Echipa Crida

Suntem în permanență în căutarea a noi membri care să se alăture echipei noastre, care sunt inovatori și empatici pentru a dezvolta viziunea noastră de a oferi o experiență personalizată, centrată pe excelență.

Position
Specialist Chimist Cercetare-Dezvoltare
Location
Oltenița
Type
Full-time
patients imagepatients image

În toate interacțiunile avute cu Crida Pharm am fost impresionați de profesionalismul și promptitudinea de care dă dovada intreaga echipă, precum si de seriozitatea și determinarea cu care ne trateaza ca parteneri.

Dr. Petruska Gábor
CEO DRPG Kft

Budapesta, Ungaria

Platforma de shop B2B & B2C

Plasează o comandă sau ia legătura cu un specialist pentru o consultanță gratuită pe platforma noastră de E-Shop

Apăsând “Acceptă”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, analiza utilizării site-ului și a ne ajuta în eforturile noastre de marketing. Vizitați Politica de Cookies pentru mai multe informații.