GASTRO health

GASTROhealth® este un protector gastric care combină Extractele din plante, Carbonatul de calciu și Alginatul de Sodiu pentru o dublă acțiune: protejarea mucoasei gastrice și reducerea hiperacidității.

Indicații

GASTROhealth® acționează ca o barieră protectoare pentru mucoasa gastrică, fiind recomandat pentru reducerea simptomelor gastritei, ulcerului și refluxului gastroesofagian. Poate fii utilizat ca pansament gastric în cazul tratamentului cu medicamente precum antiinflamatoarele nesteroidiene (AINS).

COMPOZIȚIE

Fiecare comprimat conţine:

Alginat de sodiu .............................…200 mg

Carbonat de calciu …........................ 200 mg

Extract standardizat de gălbenele .... 30 mg

Extract standardizat de ghimbir ........ 30 mg

Excipienți (sorbitol, manitol, aromă carne, stearat de Mg) q.s.ad. 1 cp

MOD DE ADMINISTRARE

Administrare: pe cale orală.

Dozare:

Pisici

¼ comprimat pentru greutăţi mai mici de 5 kg.

½ comprimat pentru greutăți mai mari de 5 kg.

Câini

1 comprimat per 10 kg greutate corporală.

 

PREZENTAREA COMPONENTELOR

Alginatul de sodiu: este o substanță de origine naturală care formează un gel bioadeziv atunci când vine în contact cu ionii de calciu și conținutul gastric. Acest gel aderă la mucoasa gastrică și esofagiană, formând o barieră protectoare. Prin acest mecanism, alginatul de sodiu previne acțiunea pepsinei și a acidului clorhidric asupra mucoasei gastrice. Gelul format plutește deasupra conținutului gastric și formează un strat protector peste conțintul stomacului, împiedicând acidul gastric să părăsească stomacul.

Extractul de gălbenele (Calendula oficinalis): datorită  conținutului  ridicat  în  saponine, gălbenelele au o acțiune preventivă și curativă în cazul ulcerului gastric.

Carbonatul de calciu: aparține clasei antiacidelor sistemice. La nivelul stomacului reacționează cu acidul clorhidric, în urma reacției rezultând clorura de calciu. Are loc astfel neutralizarea excesului de acid gastric.

Extractul de ghimbir (Zingiber oficinale): Ajută la ameliorarea stărilor de greață și balonare. Datorită conținutului său în compuși fenolici, ghimbirul ajută la reducerea iritației mucoasei gastrice.

 

ATENȚIONĂRI

A nu se depăși doza zilnică recomandată. Contactați medicul veterinar înainte de folosirea sau prelungirea utilizării acestui produs, deoarece pot apărea schimbări de dozaj sau mod de folosire în funcţie de simptomele individuale ale animalului.

Datorită conținutului în substanțe naturale, este posibilă modificarea culorii produsului, dar fără influență asupra calității acestuia.

A se consuma de preferință înainte de data înscrisă pe ambalaj.

Numai pentru uz veterinar.

DEPOZITARE

A se feri de umezeală și lumină.

A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25ºC, în ambalajul original.

A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor!

 

PREZENTARE

Cutie cu 30 comprimate divizabile.


Platforma de shop B2B & B2C

Plasează o comandă sau ia legătura cu un specialist pentru o consultanță gratuită pe platforma noastră de E-Shop

Apăsând “Acceptă”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, analiza utilizării site-ului și a ne ajuta în eforturile noastre de marketing. Vizitați Politica de Cookies pentru mai multe informații.