FOR liver

FOR liver® are o acțiune hepatoprotectoare prin reducerea stresului oxidativ, accelerarea refacerii funcțiilor celulare și îmbunătățirea nivelului enzimelor hepatice.

Indicații

Principalele acțiuni:

- acțiune antioxidantă (reduce radicalii liberi prin legarea și eliminarea acestora);

- efect antiinflamator;

- reducerea proceselor de peroxidare lipidică a membranelor;

- susținerea proceselor metabolice;

COMPOZIȚIE

Fiecare comprimat conţine:

SAMe (S-Adenosyl L-Metionină) ................... 480 mg

Siliphos® (Silibină + Fosfolipide) …................. 100 mg

Extract standardizat de anghinare ................. 100 mg

L-Glutation redus ............................................... 60 mg

Complex vitaminic B .......................................... 80 mg

L-Cistină .............................................................. 45 mg

Zinc ...................................................................... 20 mg

Seleniu ............................................................... 20 mcg

Excipienți (sorbitol, manitol, aromă carne, stearat de Mg) q.s.ad. 1 cp

MOD DE ADMINISTRARE

Administrare: pe cale orală.

Se administrează cu cel puțin o oră înainte de masă.

Dozare:

Comprimatele se administrează o dată pe zi astfel:

- 10-20 kg greutate corporală – 1/2 comprimat

- 20-30 kg greutate corporală – 1 comprimat

- 30-40 kg greutate corporală – 1-2 comprimate

- 2 comprimate pentru greutăți mai mari de 40 kg

 

PREZENTAREA COMPONENTELOR

SAMe (S-Adenosyl L-Metionină) îmbunătățește funcția hepato-biliară prin:

- stimularea regenerării hepatocitelor;

- creșterea capacității de detoxifiere și reducerea acțiunii radicalilor liberi asupra ADN-ului, proteinelor și lipidelor ;

- îmbunătățirea secreției și fluxului biliar;

Siliphos®: silibina și fosfolipidele, conținute de extractul de armurariu, au o acțiune sinergică. Astfel, complexul natural rezultat în urma asocierii fosfatidilcolinei cu silibina (compusul activ dominant al silimarinei) facilitează absorbția celor doi compuși atât la nivel intestinal, cât și în circulația sangvină. Este o sursă de silibină foarte activă, cu biodisponibilitate ridicată, având un efect antihepatotoxic și inhibitor asupra radicalilor liberi. Îmbunătățește nivelul enzimelor hepatice. Stimulează producția de hepatocite noi, precum și regenerarea celor existente. Crește sinteza proteinelor.

Silimarina provenită din extractul de armurariu este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante, antivirale și antiinflamatoare. Este folosită pentru a proteja ficatul de diferite tipuri de toxine și pentru a susține regenerarea celulară.

L-Glutation redus: acționează ca un antioxidant și este implicat în procesul de detoxifiere a ficatului, cât și în transportarea aminoacizilor de-a lungul membranelor celulare.

Complex vitaminic B: contribuie la producția de energie  în  organism,  menținerea  echilibrelor metabolice, întărirea imunității și protejarea organelor vitale.

Zincul: are o funcție hepatoprotectoare extinsă. Inhibă producția de radicali liberi de oxigen. Acționează prin inhibarea peroxidării lipidice și funcționează ca stabilizator al membranei celulare.

Seleniul: este un antioxidant vital organismului. Principala lui funcție în organism este aceea de a inhiba oxidarea grăsimilor. Joacă un rol esențial în reglarea efectelor hormonilor tiroidieni.

Extractul de anghinare (Cynara scolymus): este un remediu eficient pentru o gamă larga de afecțiuni, acesta acționează direct asupra ficatului, reglând nivelul  de  colesterol,  stimulând  digestia  și metabolismul grăsimilor.

Extractul de anghinare stimulează evacuarea vezicii biliare și previne apariția arsurilor și a refluxului gastro-esofagian.

L – Cistina: este un aminoacid semiesențial cu rol antioxidant. Contribuie la detoxifierea organismului prin chelatarea și eliminarea metalelor grele, ajută la sintetizarea glutationului și promovează sănătatea sistemului imunitar.

 

DEPOZITARE

A se feri de umezeală și lumină.

A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25ºC, în ambalajul original.

A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor!

 

ATENȚIONĂRI

A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Contactaţi medicul veterinar înainte de folosirea sau prelungirea utilizarii acestui produs, deoarece pot apărea schimbări de dozaj sau mod de folosire in funcție de simptomele individuale ale animalului.

Datorită conținutului în substanțe naturale, este posibilă  modificarea  culorii  produsului,  dar  fără influență asupra calității acestuia.

A se consuma de preferință înainte de data înscrisă pe ambalaj.

Numai pentru uz veterinar.

PREZENTARE

Cutie cu 30 comprimate divizabile.


Platforma de shop B2B & B2C

Plasează o comandă sau ia legătura cu un specialist pentru o consultanță gratuită pe platforma noastră de E-Shop

Apăsând “Acceptă”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, analiza utilizării site-ului și a ne ajuta în eforturile noastre de marketing. Vizitați Politica de Cookies pentru mai multe informații.